Referenties

Doopsuiker gitte

Welkom op de website van Doopsuiker Gitte!
Bent u op zoek naar een bijzonder geschenk voor een speciale gelegenheid.
Van geboorte, communie, huwelijk tot uitnodigingen voor een jubileum, een feestdag of zomaar. Voor elke gebeurtenis hebben wij gepaste geschenken dat u naar eigen smaak en stijl kan samenstellen.
Alvast veel plezier bij het bekijken van onze website!
Gitte
http://doopsuikergitte.be/


Famo's Entertainment

Naast het maken en brengen van 'op het lijf geschreven kindershows', biedt Famo's Entertainment ook randactiviteiten, zoals ballonfiguratie en grimstanden. Famo's Entertainment specialiseerde zich als professionele organisatie/coördinatie van volledige personeelsfeesten & familiedagen voor bedrijven.

Ondertussen is Famo's Entertainment uitgegroeid tot een volledig team waarin elk individu zijn specialiteit uitoefent. Famo's Entertainment verzorgt zowel particuliere opdrachten als grootschalige projecten.

http://famos-entertainment.be/

Golfclub Nuclea Mol

Golf Club Nuclea Mol - Golf is an easy game, it's just hard to play

http://golfclubnucleamol.be/

Hukkelkermis

Zoek even de link tussen deze 3 woorden: augustus, feesttent en muziek. Inderdaad, u raadt het goed! Wij presenteren u de 35ste editie van HUKKELKERMIS. Deze vindt plaats van 21 tot en met 24 augustus 2014 in onze feesttent te Hukkelbergen! Deze editie van Hukkelkermis zal een editie zijn als nooit te voren. Het fuifbeest in jezelf laten ontsnappen zal wederom geen probleem zijn met onze traditionele ‘foute fuif’, ‘mega fuif’ en de afsluitende ‘halve liter party’. Neem daarbij nog een kaartprijskamp ‘slagen halen’ en … de tweede editie van ‘HUKKEL ON STAGE’ ! Dit totaalplaatje is een echt feestweekend, waar voor ieder, zowel jong als ouder wat te beleven valt! Alle informatie lees je in de hukkelkrant. We wensen jullie een deugddoend feestweekend toe en hopen jullie allemaal talrijk te mogen verwelkomen op Hukkelkermis 2014!

http://hukkelkermis.be/
logo Kris & Harry

Kris & Harry

Meer informatie binnenkort beschikbaar.


Sint-Maria Stages

Het Sint-Maria-Instituut is een school op mensenmaat voor al wie kiest voor een opleiding binnen het studiegebied Handel of Personenzorg. Je kan in onze school terecht vanaf het derde jaar van het secundair onderwijs.

De klemtoon ligt op levensecht onderwijs. Door middel van stages, maar ook door middel van een leerbedrijf, mini-ondernemingen, werkplekleren en allerlei initiatieven op vlak van projectmatig onderwijs willen we onze leerlingen al van bij het begin van hun opleiding vertrouwd maken met de praktijk van de werksituatie, en dit zowel in onze TSO- als in onze BSO-afdelingen.

http://stages.yoep-studios.be/
logo van Doosselaere & Achten bvba

van Doosselaere & Achten bvba

Meer informatie binnenkort beschikbaar.